Jeg har testet for dig..

Soy4you

18. oktober 2017

Soy4you uhmm, hvor er det lækkert og bæredygtigt!

For et par uger siden var jeg på sundhedsmesse for at rage til mig af smagsprøver og inspiration indenfor nye sundhedstendenser. Jeg faldt over en bod med en meget venligtudsende mand med forklæde, som delte smagsprøver ud på noget, som lignede kødsovs. Det smagte også af kødsovs, så da den venlige mand sagde at det var 100% plantebaseret, blev min interesse skærpet og jeg har siden afprøvet deres kyllinge variation (som også er 100% plantebaseret) og det smager simpelthen så godt at jeg synes, du skal prøve det!

Det fede ved Soy4you er at det er sundt, bæredygtigt og så smager det virkelig godt. Både farve og konsistens minder om rigtig kød og derfor kan det fint bruges i kødretter som lasagne, spaghetti bolognese, pastaretter, wok og i salater. Den venlige mand forklare at fordi det minder så meget om rigtig kød, så er mænd også friske på at prøve det – mænd er ellers lidt mere skeptiske overfor kødalternativer, end kvinder som oftest bare er nysgerrige. Soy4you er også super smart at have med på vandreture, da det er let og nemt at tilberede og ikke går på kompromis med næringsværdien.

Produktet er meget bæredygtigt, da: 

  • Der udledes 20x mindre vandforbrug til produktion end til kød
  • Der udledes 10x mindre CO2 i forhold til kødproduktion
  • Produktet kræver ikke køl og der spares derfor på energien under transport
  • Sojaproduktion giver sammenlignet med kød ca. 40 gange mere protein på samme areal, CO2 forurener 90% mindre og anvender 95% mindre grundvand.

Soy4you er sundt fordi: 

  • Det indeholder en masse protein
  • Det indeholder et højt indhold af fibre
  • Der indeholder alle de essentielle aminosyrer

Bæredygtighed
Soy4you kan derudover være med til at løse en global fødevare- og miljøudfordring. For hvordan kan vi producere proteiner nok til den kraftigt stigende befolkning. Det kan vi kun hvis vi tænker ud af boksen.

Uhh… “Kødsovs” i savoykål!

  1. Kog Soy4you med oksekøds boulioun.
  2. Svits løg og hvidløg i lidt olie og tilsæt majs.
  3. Put et par store flotte savoykålblade i spilkogende vand i cirka 30 sek

Der kan naturligvis tilsætte flere grøntsager i blandingen, fx peberfrugter, tomater, snittet kål med mere. Det bliver særlig indbydende hvis du bruger grøntsager i flere forskellige farver.

Savoykålen kan også snittes på tværs, så bliver det til savoyspaghetti. De lange kålstrimler puttes i spil kogende vand i cirka 30 sekunder.

Retten tager max 10 minutter at lave!

Næringsværdi

Retten indeholder en god mængde protein fra soya”kødet”, vitaminer og mineraler fra grøntsagerne og gode fibre. Retten har et lavt indhold af fedt og kalorier.

Her kan du se alle fordelene ved at spise Soy4you:

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar