Jeg har testet for dig..

BOGANMELDELSE: Styrketræning for kvinder

19. oktober 2017
Styrketræning for kvinder er Lotte Arndals bud på en styrketræningsbog dedikeret til kvinder i alle aldersgrupper og på alle træningsniveauer.

Følger du bogens træningsprogrammer, kan du fysiologisk set træne dig 10 år yngre på 12 uger, lover bogen. I bogen guider Lotte Arndal dig til intervaltræning, den rette træningsintensitet, og hvor ofte og hvor hårdt du bør træne.

En stor del af bogen er dedikeret til forskellige træningsprogrammer til både begynderen, den let øvede og den træningsvante kvinde med et væld af øvelser med dertilhørende beskrivelser af de respektive øvelser.

I mellem træningsprogrammerne er der indlagt en række korte bidrag fra kvinder, der har haft gavn af Lotte Arndals træningsprogrammer. Også bogens ‘Hjælp, jeg har for travlt’ træningsprogrammer bør fremhæves – en sjov og godt tænkt feature, der passer godt perfekt tidens trend om stadig at presse træning ind i en travl hverdag.

Bedømmelse:★★★★☆☆

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar