Artikler

Interview “hvorfor læser du idræt?”

19. oktober 2017

Amanda Bøge, 1. semester på idræt
»Jeg læser idræt, fordi jeg synes, at sundhedsvidenskab er det mest spændende, som man kan beskæftige sig med. Valget faldt på idræt, fordi jeg i 3.g skrev studieretningsprojekt i biologi og idræt om, hvordan idræt virkede helbredende og forebyggende på psykiske lidelser. Jeg syntes, det var fantastisk, hvor meget fysisk aktivitet spillede ind på vores mentale sundhed, og jeg besluttede under opgaveskrivningen, at jeg ville være forsker indenfor idræt og mental sundhed. Idrætsstudiet er meget socialt med gruppearbejde og praktiske øvelser. I én time danser du tæt sammen med en studiekammerat i salsa og i den næste time, hjælper man hinanden med teorien indenfor anatomi. Det tiltaler mig enormt meget at undervisningen skifter mellem teori og praktiske øvelser. «

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar