Jeg har testet for dig..

Fibre Water

22. oktober 2017
Fiberwater

Dette indlæg er sponsoreret

I sidste uge prøvede jeg Fibre water, som er kildevand tilsat inulin.  Jeg fik en pakke med 12 x 0,5 l. og drak to om dagen, som supplement til min almindelige kost og væske. De smager som vand med lidt citron i, så det er dejligt friskt.

Hvad er Fibre Water? 

Det interessante ved Fibre Water er at vandet er tilsat inulin, som er en fiber der findes i de fleste grøntsager. Inulin er en fiber, som virker som næring (præbiotika) for tarmens sunde bakterier og får dem til at formere sig. En flaske indeholder  6 gram inulin, som er udvundet af grøntsagen cikorierod. Kostfibre som inulin er med til at nedsætte kolesterol, stabiliserer blodsukkeret og holde maven i gang. Det anbefales at vi danskere spiser 25 – 30 gram. kostfibre om dagen, men undersøgelser viser at gennemsnittet desværre kun ligger på 15 gram. kostfibre om dagen. Hvis du har vanskeligt ved af den ene eller anden grund at få spist nok fibre, så kan det være ganske fint at supplere kosten med fibre water.

Hvilken effekt fik jer? 

Jeg synes Fibre Water smager rigtig godt, den lidt syrlige smag var gange opfriskende efter at have dyrket sport. Selvom jeg har en fin varieret kost med mange grøntsager og er opmærksom på at få drukket rigeligt vand, så havde jeg alligevel tabt mig 2 kg. på de 7 dage, hvor jeg drak vandene.

Fiberwater

Fiberwater

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar